21. lokakuuta 2012

Tuunattu tyyny

Pimp your eteinen - case study eräästä espoolaisesta asunnosta:

1. Kaiva vaatehuoneen perimmäisestä nurkasta esiin niin kamalan värinen pihakalusteen istuintyyny, että vieläkin ihmetyttää, miksi ihmeessä olet sellaisen joskus ostanut.* 



2. Mittaa tyynyn koko (40x40). Neulo kesällä ostetuista puuvillalangoista uusi päällinen (40x80). Taita kappale keskeltä oikeat puolet vastakkain ja virkkaa yhteen kaksi sivua. Mieti, mitä ihmettä teet kolmannelle sivulle. Käy Tallinnassa ja löydä hienoja nappeja. Virkkaa päällisen yhä avoinna olevaan sivuun siisti reuna ja pari kiinnityshärpäkettä niille kivoille napeille. Ompele kiinni myös ne napit. Päättele loput langat. Se on se veemäisin homma, mutta tee se silti. Keitä palkinnoksi itsellesi kahvit ja ihaile hetken verran aikaansaannostasi.



3. Laita tyyny päällisen sisälle ja iske koko komeus eteisen tuolille.



4. Ota pari valokuvaa ja tee aiheesta blogipostaus. Tadaa, valmista!

Suttuinen kuva on peilin kautta kuvattu.


*Oikea vastaus: Köyhä opiskelija otti sen, minkä Ikeasta halvalla sai. Eri asia onkin sitten se, miksi työssäkäyvä aikuinen on säilyttänyt moista nurkissaan kaikki nämä vuodet. Ihan varmasti aavistin, että joskus vielä innostun käsitöistä ja tarvitsen sitä johonkin tuunausprojektiin. Hehe (= makea nauru).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti