13. kesäkuuta 2013

Sadesään ballerinat

Kesäisenä sadepäivänä kaupungilla liikkuessa ei oikein tee mieli laittaa jalkaan kumisaappaita, mutta nahkakenkien pilaaminenkaan ei varsinaisesti innosta. Olenkin päätellyt tarvitsevani sadesään ballerinat. Kun vain vielä keksisi mitkä, mistä ja milloin. Hienojen mallien löytäminen ei ole ongelma, nettikaupan valitseminen taas jo vähän on. Funtsituttaa tietysti myös tämä ajankohta: näin alekauden kynnyksellä sitä tulee miettineeksi, josko muutaman viikon odotuksen jälkeen saisi ostoksensa vähän edullisemmin.


Nämä Marc by Marc Jacobsin pinkit hiirulaiset käväisivät tänään jo ostoskorissa. Sitten aloin kuitenkin epäröidä ja pohtia, että pitäisikö sittenkin ottaa joku turvallisemman värinen (lue: musta) pari. Vaikka sadesäällä varmaan nimenomaan olisikin kiva olla päällä jotakin pirteän ja iloisen väristä. Hmm, klikatako kotiin vaiko eikö? Ja nyt vai heti vai myöhemmin?

Blogi täyttää muuten tänään vuoden. Jei! Olisikohan näistä vähän niin kuin synttärilahjaksi... 

6 kommenttia:

  1. Paljon onnea yksi vuotiaalle! <3

    Nuo kengät ovat kyllä kerrassaan suloiset. Varmasti myös mustana, mutta myös vaaleanpunaisina aivan kertakaikkisen herttaiset.

    Minä menen sadebaltsujen kanssa siitä, mistä aita on matalin. Joka kesä ostan H&Mltä keinomateriaali baltsut, tänä vuonna kankaiset turkoosit. Kympin kenkien laatu harvemmin kestää yhtä kesää pidemmälle,mutta eipä se harmitakaan jos kastuvat. Kestävät kyllä kesäsateen hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Mulla on ollut sadekelikenkien kanssa vähän sama systeemi, olen ostanut keväällä tai alkukesästä jonkun edullisen parin joko huokean hintaluokan vaate- tai kenkäkaupasta ja joskus ihan marketistakin. Ne on sitten syksyllä voinut ihan surutta heittää menemään. Nyt jotenkin innostuin näistä kumisista versioista, mutta kieltämättä hinta vähän mietityttää, varsinkin kunnei Suomen kesä ole sateella aina erityisen lämpöinen...

      Poista
  2. Ihanat! Mulla on Crocsin Hello Kitty sadesään ballerinat, tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tosiaan, nyt kun mainitsit tuon merkin, niin pitääkin vielä käydä tsekkaamassa Crocsin tarjonta. Olen muistaakseni heillä joskus nähnyt sellaisia mustia perusbaltsuja ja musta ja yksinkertainen on sellainen yhdistelmä, mikä uppoaa meikäläiseen.

      Poista
  3. Ihanat ovat! Ja juuri pirteän värisinä täydelliset synkkään sadesäähän! Onnea ykkösen ikäisestä blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö? Itse asiassa innostuin tuosta pinkistä sen verran, että piti jo tänään valita sadesään asuksi pinkit housut ja pinkki huivi. Väriterapia toimi. :)

      Poista